SCHEDULE

Thursday, September 5, 2024

Edison Lahti Auditorio Meri

8:30 am

Lobby
8:30 am → 30 min

Breakfast & registration

9:00 am

9:20 am

Lobby
9:20 am → 10 min

Break

9:30 am

Lahti
9:30 am → 30 min

Sponsor session

Meri
9:30 am → 45 min

Mastering canvas Power Apps

10:15 am

Lobby
10:15 am → 15 min

Have a break & stretch your legs

10:30 am

Edison
10:30 am → 30 min

Sponsor session: Sulava

11:15 am

Lobby
11:15 am → 15 min

Break

11:30 am

Lahti
11:30 am → 30 min

Sponsor session: Advania

12:15 pm

Lobby
12:15 pm → 60 min

Lunch

1:15 pm

Edison
1:15 pm → 30 min

Sponsor session: App Power Solutions

2:00 pm

Lobby
2:00 pm → 30 min

Coffee & stretching break

2:30 pm

3:15 pm

Lobby
3:15 pm → 15 min

Break

3:30 pm

4:15 pm

Auditorio
4:15 pm → 15 min

Closing words & thanks

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com