Saturday, October 22, 2022

Adams Washington Jefferson Monroe Bretton Woods Cranmore Cannon Jay Peak

8:00 am

All
8:00 am → 30 min

Sign In

8:30 am

All
8:30 am → 30 min

Kick Off

9:00 am

Jay Peak
9:00 am → 60 min

Extending your Extensions

10:00 am

All
10:00 am → 10 min

Break 1

10:10 am

Bretton Woods
10:10 am → 60 min

Extend your web app into Microsoft Teams

11:10 am

All
11:10 am → 10 min

Break 2

11:20 am

12:20 pm

All
12:20 pm → 60 min

Lunch

12:40 pm

1:20 pm

Washington
1:20 pm → 60 min

Advanced List Formatting

2:20 pm

All
2:20 pm → 10 min

Break 3

2:30 pm

Bretton Woods
2:30 pm → 60 min

Teams Architecture for Teams Owners

3:30 pm

All
3:30 pm → 10 min

Break 4

3:40 pm

4:40 pm

All
4:40 pm → 30 min

Raffle & Prizes

5:30 pm

All
5:30 pm → 90 min

SharePint

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com